Nytt hem - från 6 månaders ålder
 

En liten summa tas ut av seriösa skäl. Annonskostnad är 100 kr för 3 månader som betalas till CSK:s plusgiro: 371957-2 
märkt "omplacering + ditt namn" (icke medlem betalar 200 kr) Vi förbehåller oss rätten att redigera innehåll. OBS: Insändare ansvarar för att uppgifterna är aktuella, är hunden såld eller om du har hittat en hund så var snäll och meddela via mail här »

Ibland behövs ett nytt hem åt din cocker och vi vill gärna hjälpa till att hitta en ny familj. Skriv en kortfattad beskrivning av hunden, hälsostatus, ev. kurs eller tävling, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation.

Söker du en cocker som är minst 6 månader så kanske du hittar din nya familjemedlem här. Yngre hundar hänvisas till valpförmedlingen.


Införd: 2018-01-13

Jag söker halvfodervärd till Lipton, (Manjuno's Everlasting Love). Lipton är en blue roan hane importerad från Österrike. Han är en aktiv kille på drygt 1 år full av energi. Han älskar att springa runt i full fart i trädgården och att leka med sina Cocker kompisar samtidigt som han kan koppla av och ligga i soffan på kvällarna och kela.
Jag söker dig som är intresserad av utställning men också av andra aktiviteter som tex spårning, nosework, rallylydnad mm som tror jag passar Lipton utmärkt.
Lipton är HD röntgad grad B samt ögonlyst UA. Han har deltagit på valputställningar bl.a cockerklubbens med placeringar som BIR valp i valpklass 1 och 2. Han är ännu inte utställd på officiell utställning.
På min hemsida http://cockernpals.webber.se under våra hundar hittar du Liptons sida med lite bilder på honom.
Ylwa Rifve

Kontakta: Ylwa Rifve
Ort: Möklinta
Tel: 070-5557750
Email: ylwa@cockernpals.seInförd: 2017-10-17

Hej önskar bli foder värd åt Engelsk cocker spaniel blueroan eller röd hane eller tik

Kontakta: Sandra Hedström

Ort: forsaga

Tel: 0738755029

Email: sandrarekonen@outlook.comFoto: Carola Forsberg
OBS! Bilden har inget samband med annonser!
 


Copyright © Webbmaster & Cocker Spaniel Klubben, enligt Upphovsrättslagen SFS 1960:729
Sidan ses bäst i Explorer 5.0 eller högre, 1024 x 768 bildpunkter och 32-bitars Highcolour
~Syns ingen meny? Bryt dig loss här!~